DSC09686 620 DSC02902 IMGP5936 DSC_0550

Welkom

Op deze website vindt u alle activiteiten die door onze vereniging georganiseerd worden of waar we onze medewerking aan verlenen terug en u kan zich hiervoor online inschrijven.  
 
Bekijk de site regelmatig om zeker niks te missen!

Zet uw voertuig maar op punt...

De vaccinatiegraad en de temperatuur stijgen, de regels worden bijgeschaafd en we krijgen meer zicht op een vrijere zomer.  Ook wij zijn in actie geschoten en willen u toch nog een mooi programma aanbieden de komende maanden.  

Onze kalender begint weer aardig vol te staan, ons vervangweekend voor Wings & Wheels is helaas reeds volzet maar u kan zich nog inschrijven voor andere activiteiten!

We hopen u binnenkort terug te ontmoeten!

Evenementen

Mailings

Onlangs waren er problemen bij het emailverkeer van en naar yeomanry-mailadressen.  Indien u ons een mail stuurt en u krijgt binnen de week geen antwoord, gelieve het bestuurslid dan telefonisch te contacteren aub.  We doen er alles aan om dit probleem op te lossen.

Bij inschrijvingen via het inschrijvingsformulier zal u een mail van no-reply@stosio.com ontvangen.  Gelieve de mails met afkomst "no-reply@stosio.com" dan ook niet als spam te aanzien. Mails die gestuurd worden naar "no-reply@stosio.com" worden niet gelezen, gelieve voor al uw vragen en inlichtingen info@yeomanry.be of ons contactformulier "Contact" te gebruiken. Bedankt!