DSC07207 DSC04021 DSC02871 DSC08372 DSC07716

Welkom

Op deze website vindt u alle activiteiten die door onze vereniging georganiseerd worden of waar we onze medewerking aan verlenen terug en u kan zich hiervoor online inschrijven.  
 
Bekijk de site regelmatig om zeker niks te missen!

Aanhoudende corona-maatregelen...

Door de huidige toestand rond Covid-19 zijn in 2020 van net voor de jaarlijkse openingsrit tot heden alle clubevenementen geschrapt.  De komende maanden zien er ook nog onzeker uit maar we zijn wel zeker dat we elkaar in 2021 terug zullen zien met of zonder mondmasker en wel of niet op anderhalve meter afstand.

Van zodra er nieuwe data gekend zijn voor events voor het jaar 2021, brengen we u zeker op de hoogte. 

Evenementen

23/10/2021 07:00 Busreis Yeomanry

Mailings

Onlangs waren er problemen bij het emailverkeer van en naar yeomanry-mailadressen.  Indien u ons een mail stuurt en u krijgt binnen de week geen antwoord, gelieve het bestuurslid dan telefonisch te contacteren aub.  We doen er alles aan om dit probleem op te lossen.

Bij inschrijvingen via het inschrijvingsformulier zal u een mail van no-reply@stosio.com ontvangen.  Gelieve de mails met afkomst "no-reply@stosio.com" dan ook niet als spam te aanzien. Mails die gestuurd worden naar "no-reply@stosio.com" worden niet gelezen, gelieve voor al uw vragen en inlichtingen info@yeomanry.be of ons contactformulier "Contact" te gebruiken. Bedankt!